Hadia Istimewa Menanti Anda DI Konsert Blues Gang, Apo Nak di Kato

Hadia Istimewa Menanti Anda DI Konsert Blues Gang, Apo Nak di Kato

KUALA LUMPUR,.semua berpeluang merebut hadiah istimewa yang dijanjikan penganjur pada konsert Blues Gang, Apo Nak di Kato. sebuah gitar lerik 2 acoustic gitar dan 1. keyboard,menanti pemenang pada malam tersebut.

Konsert yang diadakan Zepp Kuala Lumpur. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk melakar momen indah bersama Blues Gang pada konsert Blues Gang Apo Nak Dikato sambil itu juga anda berpeluang merebut hadia istimewa pada malam konsert tersebut, semua hadiah akan ditanda tangan Artis Kesayangan anda ia itu Blues Gang sendiri.

Pelbagai hadiah serta cenderahati esklusif akan dihadiahkan kepada penonton yang bertuah pada konsert itu nanti.

Peminat juga boleh mendapatkan tiket-tiket konsert Blues Gang Apo Nak Di Kato di laman web ilassotickets.com mulai sekarang sehingga ke tarikah konsert.

Peminat juga bolehmemilih membeli secara bayaran ansuran sebanyak 3 tiga kali di laman web itu nanti
menggunakan apikasi Atome.


Sebagai penghargaan juga, pengajur bermurah hati memberi diskaun 15% bagi pembelian
tiket Platinum dan Diamond bermula 5hb Jun hingga 15hb Jun ini. Kepada semua peminat disaran untuk merebut peluang ini semasa tempoh diskaun berlangsung.

Bagi menjamin keselesaan semua peminat yang hadir, kesemua kategori tiket adalah dudukdan bernombor.

Bagi peminat yang pertama kali hadir ke Zepp KL, venue ini menyediakan kemudahan lengkap seperti tandas, surau, kaunter makanan ringan serta ruang merokok di bahagian luar dewan konsert.

Bagaimanapun, makanan serta minuman adalah dilarang dibawa masuk ke dalam dewan konsert.

“Selain puluhan hits Blues Gang seawal 70an, segmen khas Melayu pula akan menyaksikan bagaimana alunan blues dan rock menyatu dengan Dikir Barat, serunai melayu, gendang serta beberapa muzik tradisi melayu yang menjadi teras muzik melayu Malaysia sejak zaman berzaman.” Beberapa pemuzik serta penyanyi undangan juga akan turut serta dalam sesi jamming bersama Blues Gang sebagai tanda sokongan dan persembahan istemewa untuk peminat.


“Konsert Blues Gang Apo Nak Dikato tidak lain adalah sebagai penghormatan kepada band legenda Blues Gang yang masih utuh dengan perjuangan, memikat penggemar daripada pelbagai bangsa dan lapisan masyarakat, tanpa mengira peringkat umur.”

Tiket berharga RM198 (Silver), RM268 (Gold), RM398 (Platinum) dan RM338 (Diamond),
selain RM5,099 (Royal Box – ruang eklusif boleh memuatkan 8-10 pax) yang boleh didapati
dengan melayari laman web tiket online http://ilassotickets.com atau hubungi hotline +60
11-1329 7822.

–GERBANGPOST

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )