PRN Johor: Pas ada strategi tersendiri sasar kemenangan

PRN Johor: Pas ada strategi tersendiri sasar kemenangan

TAIPING,. Pas mempunyai strategi tersendiri untuk memenangi semua 15 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) yang ditandinginya, pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Johor.

Naib Presiden Pas Senator Datuk Idris Ahmad berkata, parti itu yakin dapat memenangi semua kerusi itu, berdasarkan strategi berkenaan.

“Pas ada strategi sendiri…Jentera kita sedang bekerja keras di lapangan bagi membolehkan calon-calon PAS yang bertanding, mampu menyumbangkan kemenangan dalam PRN Johor.

“Tidak bolehlah beritahu apa rahsia strategi Pas. Kalau beritahu strategi nanti jadi tragedi,” katanya selepas Majlis Penyampaian Bantuan Persekolahan Kawasan Bukit Gantang 2022 kepada 50 pelajar di sini pada Ahad.

Katanya parti komponen Perikatan Nasional (PN) yang bertanding pada PRN Johor, turut saling bekerjasama dengan baik bagi memastikan kerusi yang ditandingi itu dapat dimenangi, selain PAS mempunyai rahsia strategi gerak kerja yang sendiri.

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menetapkan 12 Mac sebagai hari pengundian PRN Johor, manakala pengundian awal pada 8 Mac.

— BERNAMA

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)