Velvet, bawa penonton mengimbau pengalaman sinematik retro

Velvet, bawa penonton mengimbau pengalaman sinematik retro

KUALA LUMPUR: Golden Screen Cinemas (GSC) dengan kerjasama Alliance Bank telah memperkenalkan pawagam butik terbaharu Kuala Lumpur iaitu Velvet di Retail Park 163, Mont Kiara.
Velvet dalam kenyataan memaklumkan konsep pawagam diinspirasikan daripada pawagam retro sekitar 60-an akan membawa penonton mengimbau pengalaman sinematik retro, lengkap dengan makanan dan minuman serta gaya hidup.

Tiga dewan dilengkapi dengan 163 tempat duduk, Velvet akan menayangkan filem-filem kegemaran ramai filem arthouse, cult classic, filem asing dan blockbuster Hollywood dalam pelbagai genre termasuk seram, thriller, komedi, aksi dan banyak lagi.

Ketua Pegawai Eksekutif GSC Koh Mei Lee berkata pelancaran Velvet mengulangi komitmen pihaknya untuk membawa konsep menarik ke dalam pasaran, khususnya dalam bidang yang belum diterokai dan berpotensi tinggi.

“Pelancaran Velvet memberikan kami peluang untuk mempamerkan pelbagai kandungan, daripada filem arthouse, cult classic dan blockbuster Hollywood untuk dinikmati pada penonton. Pelancaran Velvet merupakan satu lagi kejayaan kepada kami, dengan banyak lagi bakal dilancarkan pada 2024,” katanya.

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif Alliance Bank Group Kellee Kam berkata melalui kerjasama ini, pihaknya menyediakan mata ganjaran kepada pemegang kad yang dihargai dengan pelbagai bentuk manfaat dan keistimewaan eksklusif.

“Bersama rakan kongsi kami, GSC, kita akan mencipta pengalaman hiburan yang lancar kepada pelanggan di samping pengalaman menyeronokkan dan dipenuhi kejutan,” katanya.

Sempena pembukaan, Velvet akan mengadakan promosi tiket berharga RM140 untuk sepasang (RM70 seorang) pada hari bekerja (Isnin-Khamis) dan RM180 sepasang (RM90 seorang) hujung minggu (Jumaat-Ahad) manakala harga standard RM200 sepasang (RM100 seorang).

— BERNAMA

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)